Tilauksen peruuttaminen My Kaspersky -tilillä:

Tarvitset My Kaspersky -tilin, jotta voit käyttää sovellusta.

Sovelluksen toimintojen tai osan niistä käyttäminen voi tilauksesta riippuen edellyttää, että laite, johon sovellus asennetaan, yhdistetään My Kaspersky -tiliin.

My Kaspersky -tililläsi voit

Lisätietoja My Kaspersky -tilin kaikista toiminnoista on My Kaspersky -ohjeissa.

Laitteen yhdistäminen My Kaspersky -tiliin

Jos olet ostanut tilauksesi Kasperskyn verkkosivustolta, tili on luotu ostoprosessin yhteydessä. Sähköposti, joka sisältää linkin salasanan luomista varten, on lähetetty oston yhteydessä määrittämääsi sähköpostiosoitteeseen.

Voit kirjautua My Kaspersky -tilillesi sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi tai Google-, Facebook- tai Apple-tiliäsi käyttäen. Jos sinulla on jo entuudestaan tili, voit määrittää Google-, Facebook- tai Apple-tilisi avulla tapahtuvan nopean kirjautumisen ikkunassa, jossa laitteesi yhdistetään My Kaspersky -tiliisi. Tämä on mahdollista, jos olet käyttänyt Google-, Facebook- tai Apple-tilisi sähköpostiosoitetta My Kaspersky -tiliä luodessasi.

Kirjautuminen Facebookilla ja Googlella ei ole mahdollista kaikilla alueilla.

Jos sinulla ei vielä ole tiliä, voit luoda tilin yhdistäessäsi laitetta tilillesi. Voit myös käyttää muiden Kaspersky-resurssienkirjautumistietoja kirjautuaksesi tilillesi.

Voit yhdistää laitteen My Kaspersky -tiliin seuraavasti:

1. Voit yhdistää laitteen tiliisi seuraavasti:
    • Yhteysikkunassa sovellusta aktivoitaessa
    • Sovelluksen käyttöliittymän Profiili-osiossa.

Napsauta Kirjaudu My Kasperskyyn-kohdan Kirjaudu sisään -painiketta.

• My Kaspersky -sivustolla
    • Tiettyjä sovelluksen toimintoja aktivoitaessa
  2. Valitse sinulle parhaiten sopiva yhteystapa tilin yhdistämisen ikkunassa:
    • Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteella. Kirjoita sähköpostiosoitteesi tekstikenttään. Viesti, jossa on salasanan luontilinkki, lähetetään määritettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Jos määritit kaksivaiheisen varmennuksen My Kaspersky -tilissäsi, vahvistuskoodin sisältävä tekstiviesti lähetetään puhelimeesi. Anna vahvistuskoodi syöttökenttään ja napsauta Jatka-painiketta.

• Kirjaudu sisään Google-, Facebook- tai Apple-tiliä käyttäen.
      1. Valitse Kirjaudu sisään Googlella, Kirjaudu sisään Facebookilla tai Kirjaudu sisään Applella.

Selainikkuna tulee näkyviin. Kirjaudu ikkunassa Google-, Facebook- tai Apple-tilillesi ja anna sovellukselle pääsy sähköpostiosoitteeseesi.

Jos sinulla ei ole Google-, Facebook- tai Apple-tiliä, voit luoda sellaisen ja jatkaa nopean kirjautumisen määrittämistä My Kasperskyyn.

Jos kaksivaiheinen vahvistus on määritetty My Kaspersky -tilillesi, määritä nopea kirjautuminen tilillesi My Kaspersky -sivustolla, siirry takaisin sovellukseen ja kirjaudu sisään Googlen, Facebookin tai Applen avulla.

Jos käytät Microsoft Edge -selainta, tarvitset Chromium 77.x -pohjaisen tai uudemman Microsoft Edge -version, jotta voit määrittää My Kaspersky -kirjautumisen. Jos yhteysvirhe ilmenee, valitse toinen selain oletusselaimeksi, asenna Microsoft Edge -selaimen uusin versio tai päivitä Microsoft Windows -käyttöjärjestelmä.

2. Siirry takaisin sovellukseen ja jatka tilin luomista napsauttamalla Jatka. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Laitteesi yhdistetään My Kaspersky -tiliisi. Lisäksi voit määrittää salasanan tilillesi My Kaspersky -sivustolla.

Tilille kirjautumisen yhteydessä tapahtuva tietojen käsittely

Joillakin alueilla sovellus kehottaa sinua lukemaan ja hyväksymään lausunnon, joka koskee tietojen käsittelyä verkkoportaalin käyttämistä varten. Jos hyväksyt lausekkeen ehdot, napsauta Hyväksy-painiketta.